Det skiftar fort

Heaj!

Dagen började på bästa sett med en mysig skogstur på Lilla Älsklingen som fick ett litet galopp pass för första gången efter sin "skada". Hon var så glad att det inte går att beskriva, öronen vek inte en micro sekund utan var spikade rakt fram precis hela tiden.
När jag kom hem tog jag med mig lilla ponny skrutt ut på en liten promenad. Planen är att bara hålla på med henne såhär tills efter Falsterbo då ska jag börja sitta på henne.
 
Sen bar det av till jobb i vanlig ordning och det var lika varmt som den senaste veckan. Dock precis när jag skulle börja avsluta för dagen öppnade sig himlen och det bokstavligen vräkte ner. Det åskade och det kändes som blixtrarna slog ner inte allt för långt borta.
Då fick jag och Håkan springa ut för att ta in hästarna men tror ni dom vill komma in? Nej givetvis inte så där sprang vi och jagade hästar i en kvart extra och jag lovar er att jag aldrig varit så blöt i hela mitt liv. Det stod 1dm vatten i mina stövlar!
Behöver jag säga att jag var glad när jag kom hem och kunde byta kläder? Fast först fick jag torka av mina ben med en handuk, så blöta var dom!


Nu ska jag sätta mig med massa mjölk och min bok som jag inte riktigt kan slita mig från
Ett gott skratt förlänger livet

Från blå till röd

Heaj!

Egentligen skulle jag skrivit detta igår men mitt skötebarn total vägrade att logga in...

Igår åkte vi in till Helsingborg och stranden för en riktig såtte dag i solen. Som vanligt sådär "dagen efter" blev det mycket snack om lördags kvällen och uträtande av vissa frågetecken så som vart tog Reka vägen? Varför köpte hon ingen biljett? Varför löste Hansson biljett till den karusell som snurrade mest? med mera med mera.
Det blev en trevlig dag och vi beklagade oss lite över att vi inte fått någon färg men vi ångrade oss allihopa när vi satt på tåget påväg hem när vi inser att alla blivit mer eller mindre röda. Jag vet inte vad som är värst blå eller röd? Jag har inte riktigt bestämt mig än....

Det var första gången någonsin jag tillbringade en hel dag på västkustens strand och jag är besviken. Som Reka påpekade hela tiden så är ju Helsingborg en storstad och så men jag kunde inte sluta att tänka på Yngsjös strand när jag låg där.
Vattnet är kallare på östkusten men det är så mycket finare och stranden är mycket renare och där finns mer plats och där är lugnt och ja måste jag fortsätta? Vi har tillochmed killar som går längs vattnet och skriker "glass, Åhus glass!" helt enkelt så saknar jag östkusten!

Ikväll kommer jag inte göra allt för mycket utan jag planerar att somna gott i min säng alldeles för tidigt. Efter cirka 6 timmars sömn denna helgen tycker jag att jag gjort mig förtjänt av det.


Underbara Yngsjö

Ett gott skratt förlänger livet

Snurri snurr!

Heaj!

Igår var som sagt en fullspäckad dag som började med att jag och mamma åkte till Jette för att hämta en av hennes ponnyer som jag ska ha här isommar för inridning.
Sen var det bara att hoppa in i Ali och köra till G-town och åka vidare till Svedala. Måste säga att jag blev lite besviken, där fanns inte alls så mycket som jag hoppats på men jag köpte trots allt med mig en hel del hem.
När vi gick upp en våning fick jag ett lyckorus som heter duga. I närmare två år har jag letat efter ett par nya Vans (då mina gamla börjar sjunga på sista refrängen) men inte hittat dom någonstans! Har varit påväg att betsälla från Tyskland några gånger men kommit fram till att jag varit för fattig. I vilket fall när jag kommer upp för trappan finns där cirka 10-12 olika Vans att välja på!
Jag kan inte beskriva min lycka, jag blev som ett litet barn och var tvungen att krama Hansson. Gissa om jag har ett par nya älsklingar nu?!

När jag kom hem var det bara att hoppa i duschen och göra sig klar för att åka vidare till Vicks. Där bjöds det på mat, sällskap och en hel del sång (tro det eller ej).
Hastigt och lustigt var vi påväg till Torpardagarna i Åstorp och det var riktigt roligt. Min underbara vän drog upp mig i en karusell som snurrade en jäkla massa och med tanke på att jag i nyktert tillstånd inte klarar av saker som snurrar mer än tre varv kan ni ju tänka er hur jag mådde efter det åket.
Som tur var mådde en annan kompis lika dåligt som jag så vi stog och tyckte synda om oss ett bra tag, usch och fy för saker som snurrar!

Tack alla för igår det var en trevlig och rolig kväll. Bilder kommer så småningom när jag letat upp kamran och sladden och ja ni vet.

Ett gott skratt förlänger livet

Helg!

Heaj!

Jäj äntligen är det helg, denna helgen är mer efterlängtad än andra vill jag lova. Det fina vädret gör att det känns extra tråkigt att jobba inne hela sommaren (tredje irad så jag börjar ifs vänja mig) det är faktiskt inte konstigt att jag är blå.

Snart ska jag åka till Jesper för att såtta i hans soffa och övertala honom att titta på små pojkarna som spelar semi-final ikväll, go boys!
Imorgon är det en fullbokad dag med ridning på morgonen för att vid elva befinna mig hos Hansson i G-town. Vi ska på ett litet äventyr till Svedla för att inhandla nya snygga sommar outfits. När Hansson är med brukar det sluta med att jag kommer hem med något oväntat plagg som typ nästan kan verka lite flickigt, men jag brukar gilla det efter ett tag.


Ibland saknar jag mitt blonda sommarhår


På kvällen är det festligheter hos Vicks som fyller år på söndag. Först ska det bjudas på mat och sen fortsätter kvällen med en riktig hemmafest. Det är sommar feeling på hemmafester tycker jag, sådana finns det nästan inga av under vinter halvåret. Ska bli kul att träffa alla igen, det är svårt att få in träffar när ingen jobbar eller är iväg på annat håll men imorgon tror jag att vi är samlade allihop.

På söndag ryktas det om en dag på stranden om någon av oss vågar köra vill säga men det ska nog lösa sig det också. 

Ett gott skratt förlänger livet  

Sentimental

Heaj!

Tänkte egentligen skriva värsta happy inlägget om hur livet leker och allt bara ler. Men sen kom jag hem satte mig framför datorn och började läsa en blogg som jag hittade av en slump.

Det är sex tjejer (dom kan vara fem också) som alla har en gemensam blogg där dom skriver till sin vän som dött. Dom verkar alla vara födda -93 och det är helt hemskt hur deras vän tagits ifrån dom.
Sättet dom skriver på är så öppet och rakt fram och så fruktansvärt. Jag kunde inte sluta tänka på om det varit någon av mina vänner som dött.
Jag började gråta hur många gånger som helst under tiden jag läste, det var inte en enstaka tår som rann utan det verkligen forsade tårar och jag tog mig samman och torkade bort dom varje gång men sen två inlägg senare satt jag här och storgrät igen.

Jag började tänka på mina vänner och familj, förstår dom verkligen hur mycket jag älskar dom? Jag tar bara för givet att dom ska finnas där varje dag när jag vaknar men tänk den dagen när någon av dom inte gör det längre? Tänk så lätt det är att bli av med det som betyder allra mest. Jag får en klump i hjärtat och gås hud bara av att tänka på det.


Jag älskar er

Nu ska jag inte vara mer sentimental utan gå och lägga mig i min säng med lite Hugh jackman idag också kanske?

Ett gott skratt förlänger livet (så jag hoppas att mina nära och kära skrattar hela tiden)

Kan det bli bättre?

Heaj!

Idag när jag kom hem från jobb låg där en lapp på bordet till mig där det står "Bella är såld och hämtas på lördag" Lycka på det men jag menar en lapp?! Mams sådana nyheter vill jag ju ha reda på direkt!
I vilket fall så fick lilla Bella en kort visit hos oss men som sagt har hon redan hunnit lära sig massor. Det är lite snopet att redan bli av med henne, det hade varit kul att se hur långt jag hunnit komma med henne på tre månader men detta har varit planen hela tiden så jag var ju förberedd.
Det är hennes uppfödare som valt att köpa tillbaka henne så på lördag åker hon tillbaka till sitt barndomshem.

Mina planer som jag hade för dagen blev inställda så idag fick jag den där dagen som jag efterlyste igår där jag bara kan tillåta mig själv att göra precis vad som faller mig in. Sagt och gjort när jag kom hem satte jag på mig shorts och skrittade ut Lilla Älsklingen i skogen för att sedan lägga min 1½ timme på gräsmattan. För mig är det ohyggligt lång tid och jag är stolt över mig själv som klarade av det.

Nu såg jag att X-men 2 visas på TV ikväll och varje gång den gör det sätter jag igång min DVD (för att slippa all reklam) samtidigt som den börjar på TV. Vet egentligen inte varför jag gör det men när jag ser att den ska visas får jag abstinens och bara måste se den. Jag bara älskar dom filmerna och tvåan är min absoluta favorit och den har jag sett alldeles för många gånger för mitt eget bästa.


Underbara Hugh Jackman


Så nu ska jag fixa nått att äta sen ska jag köra och handla lite godsaker till filmen sen ska jag såtta mig i soffan med film och en massa onyttigheter, kan det bli bättre? Livet känns topp just nu så jag bara ler och håller med.

Ett gott skratt förlänger livet

Tjock tröja plus jacka

Heaj!

Dagar som denna får till och med jag (som annars ogillar vämre strakt) abstinens av att sitta inne på vårt kontor som är svin kallt så jag tvingas sitta med tjocka tröjor plus jacka och extra strumpor på för att inte frysa.
Jag vill gå ut och lägga mig i gräset utanför och njuta av solen och försöka få lite färg på min blåa kropp. Ja den har tyvärr blivit blå igen, suck!

Nu är resten av veckan fullbokad som vanligt, jag gillar det men ibland saknar jag dagarna som var helt tomma och bara tillät att göra precis vad som föll mig in.
Nu känner jag mig sjukt gnällig så jag ska ta och sätta på en film, lägga mig i sängen och tycka lite synd om mig själv.

Ett gott skratt förlänger livet

Så var det måndag igen

Heaj!

Tiden går verkligen hur fort som helst det känns som jag började jobba hos Ursula och company igår men idag var det nästan exakt på dagen 5 månader sen jag började.
Det är bara tre veckor kvar tills vi sitter i var sin stol i förtältet i Falsterbo med var sin cidöör och bara njuter av att vara unga och leva livet.
Efter Falsterbo är det endast cirka 6-7 veckor kvar tills mitt liv får ett rejält uppsving och kommer förändras drastiskt. Samtidigt som jag är livrädd för denna förändring är det tanken på den som får mig att stå ut och kämpa vidare. Jag vet inte hur något kan vara så läskigt men ändå så stört skönt (för att citera Baloo) på samma gång men det är så det är.

Idag har jag varit i Åstorp med Bella och tränat för Henrik. Även denna veckan gick det helt sjukt bra, vi är alla helt chockade över hennes framsteg och hur fort hon lär sig.
Jag är inte den som brukar skryta men idag bara måste jag. Henrik var så himla nöjd med hur jag jobbat Bella under dom senaste veckorna och verkligen öste beröm över mig, jag känner mig generad när han gör det men samtidigt kan jag inte låta bli att ta åt mig och sträcka lite extra på mig.
Det är dagar som denna som får mig att orka gå ut i stallet varje dag och kämpa vidare, att ha dagar när motivationen tryter och regnet öser ner så man blir piss blöt långt innan man är klar, ja ni vet alla dom där slitiga dagarna. Allt är värt det för att få en dag som den här ibland, en dag där man bara kan sträcka på sig, njuta och bara känna det mest underbara som finns!


Bella

En dag som denna förlänger livet! 

Finbesök

Heaj!

Jag vet att jag varit sämst på att blogga denna helgen men jag har som sagt haft finbesök nere fredag-söndag så jag har inte velat sitta här helt enkelt.

Kan ju börja med att berätta om vår midsommarafton som började med att jag och Tiff åkte till Reka för att laga mat och fixa. Mest Reka och Tiff som fixade jag åkte för att hämta upp Vedby folket. När jag kommer till Affe visar det sig att han och Reka missförstått varandra så han står i duschen när jag anlände. Jag som är så jäkla blyg fick snällt vänta på att han skulle bli klar och inte bara med hans familj utan med släkten från England. Det som gör det hela ännu mer komsikt är att Reka lyckats hitta på undanflykter för att "slippa" träffa dom (mest för att vår engelska suger) så blir det jag som får sitta med släkten och försöka vara social. Vi brukar ju i för sig alltid skämta om att vi delar allt så jag antar att det gäller släkt också....

När alla anlänt till Reka blev det god midsommar mat som givetvis avslutades med jordgubbar och massa glass. Vi åkte vidare till Klippan city och Calle. Det var en ganska typiskt Klippan fest men det var trevligt att få träffa alla igen, blir inte så ofta längre. Ett stort plus var att Pale stannade längre än Måds så det blev äntligen att jag verkligen pratade med bara honom vilket var väldigt kul.

Lördagen bjöd på 50-års kalas här hemma för mamma med släkt, vänner, tal, massa mat och allt annat som hör till. Det var trevligt att träffa alla igen plus att min mamma hade väldigt roligt vilket var det viktigaste.

Igår åkte jag med Tiff på tävling där hela ligan var samlad, sådana tävlingar är så jäkla roliga när alla sitter tillsammans i pauserna och snackar skit, hejjar på varandra och bara har det allmänt gott. Att det gick bra för dom allihopa gjorde ju allting bara ännu roligare.

Efter tävlingen åkte Tiff hem men bara för tre veckor sen är det Falsterbo och gosch vad jag längtar, helt sinnes! Att Tiff berättade att Jönköpings pojkarna också kommer joina gjorde bara längtan ännu större. Som jag sagt innan så är Falsterbo Falsterbo och kan inte beskrivas eller jämföras med någonting jag upplevt.

   

    

Bjuder på lite midsommar bilder


Ett gott skratt förlänger livet

Städat

Heaj!

Hör och häpna här sitter jag i mitt nystädade rum (!) det händer väldigt sällan att jag städar men nu var det mega katastrof och eftersom Tiff kommer ner på fredag var jag helt enkelt tvungen att rensa undan lite.
Det finns dom som påstår att det är skönt efter att man städat när man sitter i sitt nystädade rum/lägenhet eller vad man nu bor i. Jag kan verkligen inte förstå den känslan, det ända jag tänker på nu är att om jag inte städat hade jag hunnit titta på tv en halvtimme längre....

Ikväll bestämde jag mig också för att försöka uppdatera min facebook lite mer och ordentligt. Så jag "städade" även bland mina bilder där och uppdaterade med nya. Så nu ska jag också bli en riktigt facebook nörd för det känns typ bra eller nått....

Har egentligen inget vettigt att skriva idag. Inga smarta tankar alls, det är ganska tomt på alla plan just nu. Så det blir helt enkelt sängen på det.

Ett gott skratt förlänger livet

Vuxenpoäng

Heaj!

Idag har även jag samlat på mig några få vuxenpoäng, jag tror fortfarande att jag har minst poäng av oss brudar men jag kämpar på.
Vuxenpoängen insamlades nu under kvällen när jag hämtade upp Reka för att sedan åka till Storköpet för att inhandla matvaror till midsommar firandet. Inte nog med att vi handlade vi hade lista och kundvagn, det måste ju ge en del poäng eller vad säger ni?
Vi är i vilket fall väldigt nöjda med vår framförhållning det är ju trots allt bara tisdag. Nu fattas det bara jordbuggar men det fixar Reka på fredag.

Igår var jag iväg och tränade för Henrik med Bella och hon var sjukt duktig. Henrik och inte minst jag var förvånad över hur mycket hon hunnit lära sig på bara två veckor, det är verkligen urkul när det ger resultat direkt det visar att jag tänkt rätt i min ridning här hemma. Nu ska vi gå vidare och fortsätter hon att utvecklas såhär fort är det inte omöjligt att jag hinner ut på nån tävling innan hon lämnas tillbaka/blir såld.
Det ger mig mycket motivation och jag tycker det är superkul att det redan hänt så mycket.

Nu ska jag hinna med lite terapi idag också sen blir det en tidig kväll för min del.

Ett gott skratt förlänger livet

Namngivningskalas

Heaj!

Idag åkte vi iväg till Ränneslöv för Hedda hade namngivningskalas. Det var verkligen jättefint ute i deras trädgård och Johan pratade så fint om lilla Hedda och hon var positiv och glad hela tiden.
När cermonin var klar så ville Johan säga ytterliggare något mer och det var inte vad som helst utan ett urgulligt frieri till syster. Det var verkligen superfint gjort och mina tårar var inte långt borta. Anette började däremot storgråta och likaså Carina, detta var vell ingen förvånad över men att Päps började fälla tårar och fick gå iväg en liten tur för sig själv gjorde i alla fall mig förvånad...

Det är bara att säga jättestort grattis till Hanna och Johan!

      
Johan Hedda och Hanna under cermonin





Det numera förlovade paret = )


Student 2009

Heaj!

Nu var det åter igen längesedan jag skrev här men tiden räcker helt enkelt inte tid ibland. Det ska fixas med hästar, jobbas, träffa vänner, köra hästar hit och tillbaka, och ovan på allt måste man äta och sova också...

Igår var det student dags för mina fina brudar och vi skulle hinna runt och fira dom allihopa. Vi började med att samlas hemma hos Vicke för att sedan ta oss an
student nummer 1, Äna. Det blev jättegod smörgåstårta, champange, cider och massa pratande. Äna berättade om sin dag och visst fick man flashbacks. Med tanke på vädret igår är jag så tacksam att mina föräldrar sparkade iväg mig till skolan ett år tidigare så jag slapp allt regn.

Sen gick vi vidare till studnet nummer två, Carlsson som såg lite chockad ut när vi stod där på trappan allihopa. Annika och Hansson fick en chock över att hennes lillebror vuxit upp och tydligen blivit en riktig pudding. Även här blev det jättegod mat, ännu mer champange och cider. Jag och Hansson kom fram till att vi inte riktigt tål champange den sätter sig direkt på hjärnan så vi blev lite mer flummiga än vad vi planerat. Vi hade lite för kul hos Carlsson så vi satt kvar lite länge och fick skynda oss iväg till Perstorp och student nummer 3.

Student nummer 3 var Tina. När vi anlände dit var stämningen på topp och det sjöngs (som vanligt hos familjen Ahlqvist) och vi var inte sena att haka på. Det slog oss dock att vi inte kan särskilt många sånger som passar sådär i släktens sällskap. Vi hade givetvis spräckt vår planering så vi fick skynda ifrån Tina alldeles för tidigt vilket verkligen var tråkigt. Jag hoppas och tror att hon har förstålse för att vi är oplanerade, hon känner ju oss trots allt...

Student nummer 4 var Erika och hon var även den sista på vår lista. Äntligen kunde vi slappna av lite och sitta ner i lugn och ro utan att behöva hålla koll på tiden. Erika höll ett jättefint tal vilket visar att hennes mvg i svenska inte var någon slump. Eftersom både Hanssons och min mamma var hos Erika bestämde vi oss för att avsluta kvällen där istället för att åka in till Klippan. Det är inget vi ångrar idag för fy fasen vad kul vi hade. Stämningen på topp och massa, massa med skratt då blir det inte bättre.

Vill tacka alla för gårdagen och hoppas att ni hade lika kul som jag hade.

Ett gott skratt förlänger livet

Så var dom bara två

Heaj!

Ikväll har vi varit och lämnat Mona och Isa på Håleryd för inseminering. Det kommer kännas väldigt tomt här hemma utan dom men nu finns det endast fuxar kvar på Klostergården och det är ju inte fel. Till slut efter många dagar blev ju lilla Isa en riktig mysig fölunge som alltid kom fram och ville bli kliad precis som Mona så dom kommer bli saknade.

Mamma och Paps var på min kusins student i fredags och passade då på att köra inom Ture och titta till honom. Han hade vuxit ännu mer (suck!) och Paps tog massa bilder på honom och han hade faktsikt blivit mycket finare så det finns kanske hopp för honom också. Ska ta bilderna från pappa så ni också får se dom.

Idag är det exakt en månad kvar tills jag har semester, gissa om det ska bli underbart?! Det blir dock inte någon lugn och ro för den 12:e åker jag och brudarna ner till Falsterbo för att ha den bästa veckan på hela året. Falsterbo är falsterbo och går helt enkelt inte att beskriva mer än att det är helt underbart och måste upplevas!
Har valt att bara ta ledig under falsterbo veckan plus två dagar innan och en efter för att sedan gå tillbaka och jobba resten av sommaren, iår igen. Visst är det lite surt att jobba när det är fint väder och alla andra har semester men jag behöver verkligen pengarna och när planerna för hösten sätts i verket kommer varenda krona att behövas. Det blir en sommar i sparandets tecken med andra ord men vi ska se till att ha riktigt kul ändån. 

Nu väntar några timmars terapi innan jag somnar gott i min säng. 

Ett gott skratt förlänger livet 

2 år

Heaj!

I helgen eller rättare sagt i lördags var det exakt på dagen två år sen min fina Lus togs bort. Vi hann aldirg komma igång på riktigt innan det roliga var över för vår del, sjukt orättvist!
Han var på många sätt en helt underbar liten häst som tyvärr inte fick så många år som man hoppats....















































På något vis kommer du alltid vara saknad...

Kommer du från Sverige?

Heaj!

I fredags skulle jag och Reka till stan för att donsa en massa på Tivoli, träffa Li och Emma och bara ha en allmänt go kväll. Vi började med mat och förfest här hos mig på tumanhand som så många gånger förr. Mötte upp lite folk på tåget och sen var vi framme i stan. Emma träffade vi en snabbis men Li missade vi helt och visst det blev en del donsande men kvällen slutade tidigare än vi räknat med. Men vi hade kul så länge det varade och det är det som räknas.

Igår var Vickes pojkvän äntligen nere i Skåne (han är norrlänning) så då passade hon på att bjuda in till grillkväll. Christian fick bekänna färg och blev ansvarig för grillningen vilket han klarade fint! Det blev en väldigt trevlig kväll med mat, drinkar och massa prat.
Lilla Hansson lyckades dock göra en riktigt "Hansson" som i alla fall jag aldrig kommer låta henne glömma, det var längesedan hon kläckte ur sig något så klockrent nu (vilket jag verkligen saknat) men nu var det äntligen dags igen.
Vi sitter och pratar och Hansson börjar bli sådär "diskret" och ställa frågor till Äna och Senita som hon tror att ingen annan hör men vi förstår allihopa att det är något med Christian hon undrar över. Helt plötsligt tittar hon rakt på honom och frågar rakt ut "kommer du från Sverige?" pricken över i:et är att hon gör en cirkel runt sitt eget ansikte med ett finger samtidigt som hon frågar. Christian såg lite chockad ut för ett ögonblick men sen började alla andra asgarva och som tur var även han. Att Hansson sen försöker rädda situationen med att säga något i stil med att "ta inte illa upp jag gillar sånna, jag kallas för BL".
Som sagt ännu ett uttalde som jag aldrig kommer låta henne glömma. Det börjar bli en del nu men det är ju delvis därför jag älskar henne så mycket. På onsdag åker vi till Väla för att inhandla studentpresenter (vår framförhållning är på topp!)


"Kommer du från Sverige?"

Finns mycket mer att skriva om helgen men nu ska jag decka i min säng, piggheten har aldrig riktigt infunnit sig idag.

Ett gott skratt förlänger livet

Inte lätt att vara liten

Heaj!

Ibland undrar jag hur klen folk tror att jag verkligen är? Visst jag är väldigt långt ifrån att vara värsta biffen men ser jag verkligen ut att vara helt orkeslös?
Idag när jag var på posten och skulle hämta två paket varav det ena kanske vägde runt 7-8 kg och det andra på 2-3 så ungefär tio kg. Då pratar "post-gubben" med mig jättelänge om jag verkligen inte ska hämta bilen och köra ända fram till dörren så jag slipper bära eller om jag skulle gå två gånger eller hur skulle lilla jag klara detta? (han använde verkligen ordvalet lilla du) Jag menar tio kg hur svårt kan det va, jag bara skrattade och tog båda paketen och gick ut till bilen och vet ni vad? Jag klarade det, jag måtte vara en riktig biff!

Som sagt var vi och tittade på hingsten idag och jag blev väldigt imponerad. Han var verkligen superfin och den typen av häst tycker jag är den allra finaste så jag var väldigt nöjd. Dom tog ut honom så han fick visa upp sig lite och han galopperade riktigt riktigt fint. Han var verkligen hur lugn och trevlig som helst så det finns inget tvivel längre om vilken hingst vi ska ha till Mona. Nästa vecka kör vi henne och Isa till Håleryd för ny insemination och sen om elva långa månader kommer förhoppningsvis ett nytt litet föl till världen.

 
Ser inte så dåligt ut va?

Ett gott skratt förlänger livet

Attans!

Heaj!

Inatt har jag sovit precis som jag brukar, utan att vakna en endaste gång och det är så jag vill ha det!
Jag var verkligen trött igår och ställde min klocka en hel timme fel så istället för kvart i sju gick jag inte upp försen kvart i åtta. Jag har verkligen stressat runt men jag hann rida Bella, äta frukost, duscha och ja till och med skriva lite här så jag är ganska nöjd med mig själv.

Jag är verkligen världens klant, innan när jag skulle dela min bulle skar jag mig rätt i fingret, det kommer massa blod och gör ont. Det är inte lätt att vara 19 år och fortfarande misslyckas med dom lättaste sakerna i livet....

Nu ska jag stressa vidare till jobb och sen ikväll ska vi som sagt åka och titta på hingsten, uppdaterar er om den sen.

Ett gott skratt förlänger livet

Suck!

Heaj!

Som jag trodde imorse har jag varit väldigt seg hela dagen och gått runt lite i min egen värld med mina tankar och funderingar. Det är ganska skönt att drömma sig bort ibland och tänka på hur underbart allt egentligen har varit och fortfarande är. Givetvis börjar jag också tänka på tråkiga saker som hänt och ältar detta ännu en gång med mig själv för att i nästa sekund drömma mig bort till något alldeles underbart jag varit med om.

När jag kom hem tog jag in Lilla Älskling bara för att se att hon blivit dålig igen (massa suck!) så imorgon ska jag prata med Anna igen och se om jag ska lägga bandage ännu en gång eller vad som ska hända nu. Det är så jäkla frustrerande att något så litet ska sätta stopp för hela säsongen och den lilla tid vi har kvar tillsammans. Riktigt tråkigt är det i vart fall!
Sen red jag Bella i nästan två timmar men tillslut så gick det bra. Där är sjukt mycket jobb att lägga ner på henne men jag tror hon kan bli ganska fin, framförallt är hon rolig att rida och det behöver jag jusst nu. Något nytt som kan få igång min motivation igen.

Känns som jag redan borde gått och lagt mig med tanke på hur trött jag är men jag ska alltid "bara" kolla det och sen "bara" det, ja ni känner säkert igen er?
Nu ska jag i alla fall stänga ner, mata hästarna och somna gott i min säng.

Ett gott skratt förlänger livet

Segare än segast

Heaj!

Inatt hände något som aldrig händer mig, jag kunde verkligen inte sova! Helst sjukt bara låg och vände mig hela tiden så när klockan ringde kändes det som om jag varit vaken hela natten. Jag var ju verkligen astrött så jag ställde fram klockan två timmar och rider efter jobb istället.

Utan sömn fungerar inte min kropp så jag känner mig verkligen som världens segaste människa och dagen idag kommer bli hur lång som helst. Jag får hoppas att hästarna tänker vara snälla ikväll annars åker jag nog av rätt fort.
Dagar som denna saknar jag nästan skolan, det var mycket lättare att bara sega sig igenom en dag där och med vårt slappe schema kom man hem till lunch nästan varje dag.

Nu ska jag inte gnälla mer utan gå ner och göra mig klar så jag kan åka till jobbet, jäj!

Ett gott skratt förlänger livet

Något ovettigt

Heaj!

Ikväll kom Rekavän på besök och livade upp min dag. Efter gårdagen behövde jag gnälla och älta lite för någon och nu känns allt mycket bättre. Inte lättare men i alla fall bättre.
Vi satt mest och snacka skit som vanligt samtidigt som vi hade tvn igång. Paris Hiltons new bff tror jag programet hette och gosch vilket program. Det är verkligen det löjligaste jag någonsin sett. Ord kan inte riktigt beskriva detta program men vi fick oss några skratt i alla fall.

På torsdag ska vi åka och titta på en hingst som vi tänkt betäcka Mona med. Det är alltid kul att komma ut och se dom i "verkligheten" hoppas bara att den är lika fin som vi hoppas på. Annars är vi tillbaka på ruta ett i hingstval och nu är det inte många veckor kvar tills vi ska börja inseminera så det börjar bli bråttom...

Jag är riktigt trött och sliten och klockan står på 06,00 som vanligt så nu väntar min säng på mig så jag får mig några timmars go sömn. (Ja jag glömde ta bilder på Bella idag men dom kommer någon annan dag...)

Ett gott skratt förlänger livet

Första dagen på mitt nya liv

Heaj!

Känner mig som en värdelös bloggare just nu, jag har ingen lust alls att skriva. Får bli skärpning på den fronten, känner mig bara allmänt nere och oinspirerad.

I vilket fall som helst så blev det Perstorp för hela slanten i lördags också men jag fick åka dit själv för en viss fröken Hansson slutade inte kräka försen frammåt 5 tiden....
Jag och Tina hade det väldigt mysigt i parken där vi satt på en filt, drack cider och tittade på Wood Rock. Sen flöt eftermiddagen och kvällen på i en trevlig stämning där vi förfestade med lite nytt folk vilket alltid är trevligt.
Fredagen var svår toppad men lördagen var inte fy skam den heller. Som jag sagt innan är det kul att komma på "besök" till Pertsorp och träffa alla gamla ansikten.

Igår låg jag mest på gräsmattan och försökte få lite färg, hur lätt är nu det när jag bara klarar av att ligga i solan en kvart i sträck sen får jag helt panik! Det är så äckligt varmt och då orkar jag i princip ingenting så jag fick vänta tills på kvällen innan jag orkade mig ut på en skogstur med Lilla Älsklingen.
Idag har jag varit och tränat Bella (den hästen jag provat några ggr) och sen följde hon med oss hem så nu ska hon stå här i tre månader för försäljning. Tänkte ta lite kort på henne imorgon så ni får se, ännu en fux står iaf i stallet och det är ju aldrig fel.

Idag är första dagen på mitt nya liv där jag äntligen ska börja sätta mig själv först och börja bli lite mer egoistisk. Det har redan inneburit att jag fått göra något av det svåraste jag någonsin gjort i mitt liv och under veckan ska ytterliggare två saker bockas av från listan. Även fast det är jobbigt så vet jag att det kommer löna sig i det långa loppet och ja Jonathan jag ser ljuset!

Ett gott skratt förlänger livet


RSS 2.0