Perstorps festivalen dag 1

Heaj!

Igår var det som sagt Perstorpsfestivalen och hur kan den starta bättre än i Tinas uterum? Som vanligt när vi samlas i uterummet blev det en go förfest med massa folk och ännu mer skratt. Senare drog vi oss ner till centrum och där var mycket mer folk än jag trodde.
Det var kul att träffa massa "gamla" ansikten som jag inte sett på länge och även några nya dök upp. Vi donsade till bandet som höll igång väldigt bra så stämningen var verkligen på topp.
Jag vaknade lite senare än vanligt idag men jag är nog piggare än många av mina vänner och det är jag glad för.

Nu ska jag ut och rida Lilla Älsklingen sen är det bara att korka upp för att ta sig till Perstorp igen. Idag väntar nämligen först Wood Rock sen spelar Donnez ikväll och det får man ju inte missa....

Bjuder på lite bilder från gårdagen tack alla för en asgo kväll. Extra tack till Tina för ännu en bra förfest


        
Vi drack blått           Rekavän blev knas   "Våra" Teknik grabbar

       
  Studsmattan är ett måste hos Tina         Tinafina tar ton


Ett gott skratt förlänger livet

Regn

Heaj!

Igår körde jag som sagt mina föräldrar och jag blir sådär töntigt lycklig i hjärtat av att se hur himla kära dom fortfarande är. Att köra in på parkeringen och se dom stå där och hålla om varandra är bara så himla fint. En dag ska jag också stå där och krama min man som jag varit gift med i en massa år.
Många blir förvånade när dom inser hur gärna jag vill gifta mig och hur jag redan har ideer om det perfekta bröllopet. Jag vet att det är väldigt långt dit men jag kan ju alltid få drömma eller hur?

Nog pratat om drömmar och framtidsplaner...
Igår när jag satt och åt kom helt plötsligt Lilla Älsklingen förbi susande utanför fönstret när jag tittar ut står mams och päps och asgarvar åt henne. Då hade hon smitit när hon skulle tas in och sprang sedan runt i trädgården hur många varv som helst. Vi kunde inte komma nära henne någon av oss för då började hon bocka och busa. Hon var så himla lycklig över att vi alla tre ägnade oss helt åt henne och efter en liten stund och med lite mat-hjälp gick hon snällt in i sin box igen. Hon är van vid att hon alltid har all fokus och att hon är stjärnan i stallet men sen fölis kom har det varit så mycket fokus på henne istället och det uppskattar inte Lilla Älsklingen.

Imorgon är det som sagt Perstorp för hela slanten och det ska bli så himla kul, att bara grilla, dricka, leka och umgås hela "gänget" igen känns väldigt lockande. Nu hoppas vi på två dagar med fint väder för annars blir det lite tråkigare att vara ute...

Just nu regnar det för fullt och det drar ner mitt humör så himla mycket. Nu ska jag lyssna på halv deppig (men gosch så underbar) musik av Simon Norrsveden och ta några timmars terapi

Ja dom säger att du ligger med nån ny
Och nästa vecka tar du tåget som går söder ut
Och kankse är det det här som jag har gått och väntat på i många år
nåt som får mig att förstå vad det faktiskt var jag slängde bort
Ja för om 20 år kommer jag titta på min hand och komma ihåg den kvällen i paris när jag tatuera in ditt namn
Ja, jag kommer ljuga för mig själv och säga ja vi var unga då och tro fan vi trodde på de som paulus sa vi skulle få

Innan du glömmer mig vi kan väl ta en promenad?
Innan du ger dig av ska jag försöka ta mig mod

Det här jag sjunger för er ikväll
det är nog sånt ni kommer sjunga om en sisådär en 20 år
Alla ni som är som jag och aldirg riktigt kommer se att den enda chans som vi får är den som vi får just nu 

Innan du glömmer mig vi kan väl ta en promenad?
Innan du ger dig av ska jag försöka ta mig mod


Ett gott skratt förlänger livet

Bröllopsdag

Heaj!

Imorse skulle jag ut och rida Lilla Älsklingen, det tog tio minuter för mig att komma ut från gården! Precis utanför låg grannens kosser (det är sånna håriga med horn men jag glömmer alltid vad dom heter) och hon har sån sjuk koskräck så hon flög runt som en idiot inne på gården och vägrade gå ut! Efter mycket om och men kastade hon sig ut och sprang snabbt förbi dom äckliga varelserna. Det ska kanske tilläggas att hon gått i hagen brevid dom i tre månader nu och kanske borde ha vant sig?!

Ikväll ska jag ha en riktig såtte kväll med mig själv, jag är sjukt trött så det kommer innebära att jag ligger i sängen och tittar på film och somnar töntigt tidigt, om jag känner mig själv rätt.
Mina föräldrar har 20-årig bröllopsdag idag så jag ska ställa upp och skjutsa dom också men däremellan är sängen min enda vän ikväll.
Det har varit så mycket nu med aktiviteter varje kväll och helger som är fullbokade. Visst jag trivs som bäst när jag har massor att göra och kan hålla igång hela tiden men ibland är det så himla skönt att bara få en kväll för sig själv där jag bara kan slappa och ladda upp igen.

Till helgen väntar Perstorps festivalen och den börjar med en favorit i repris med förfest i Tinas uterum. Det ska bli kul att åka till Perstorp igen och träffa det folket för det var hur längesedan som helst.

Nu ska jag snart åka till jobb, jäj på det



Ett gott skratt förlänger livet

Ännu en trött morgon

Heaj!

Idag är det ännu en trött morgon trots att det inte är måndag. Igår åkte som sagt jag och Hansson på ett litet äventyr i Malmö. Vi var på The Studio och fotades, både tillsammans och var för sig. Jag som aldrig fattat det där med smink och använder så lite som möjligt satt helt plötsligt och blev sminkad med massa olika saker som jag inte ens vågar mig på att sätta namn på. En annan sak som gjorde det hela konstigt är att jag sällan eller aldrig vill vara med på kort och helt plötsligt skulle jag stå där framför kameran och göra olika saker med kroppen.
För mig var det en positiv upplevelse och jag tyckte det var mycket roligare än jag trodde att det skulle vara. Både jag och Hansson fick några fina bilder på oss och inte minst en massa skratt.
Efter att jag flyttade hit har det blivit mer sällan som vi hittar på något bara vi två men igår fick vi oss en riktig heldag med en massa skratt och skit snack.

Nu imorse har jag varit ute och ridit Lilla Älsklingen, jag kan verkligen inte bestämma vem av oss som är lyckligast av att vara igång igen. Hon står helt still i gången när jag gör vid henne med öronen spikade frammåt och bara myser av att jag håller på att fixa med henne. Ända gången hon rör sig det minsta lilla är för att putta på mig så jag fattar att hon vill bli kliad. Den dagen hon åker härifrån kommer bli helt hemsk, min Lilla Älskling...

I kväll ska jag åka till Ängelholm för att rida hästen en sista gång innan jag bestämmer mig för hur jag vill göra med den. 
Men först väntar jobb dit jag snart ska bege mig. 

Bjuder på en bild av oss från igår 


Tur att jag inte är blek....



Ett gott skratt förlänger livet 


Seg måndagmorgon

Heaj!

Nu ska jag alldeles strax köra iväg till jobbet. Jag ska vara ensam idag också eftersom Linda är på kurs vilket innebära att jag kommer få en lugn dag.
Idag är en sådan riktig måndagsmorgon när allt bara är grått, tråkigt och riktigt sömnigt. Att jag sovit dåligt börjar ta ut sin rätt och jag är riktigt trött och seg! Förhoppningsvis kommer dagen spricka upp och i eftermiddag åker jag och Hansson på äventyr vilket jag hoppas kan pigga upp dagen.

Nej nu ska jag köra ha en bra dag

Ett gott skratt förlänger livet

Helgen

Heaj!

Idag är jag sjukt seg och orkar egentligen inte blogga men det var så himla längesedan så jag får slänga ihop något snabbt.

I fredags åkte jag in till Klippan efter jobb för filmtittande och en allmän "sitta i soffan och bara slappa kväll". Men det är gott det också.
Igår stod det Kuskfest på schemat så vid fem tiden var jag och Reka nere på Kloster och började med alla förberedelser. Vi fixade med all mat och hjälpte till med det som behövdes. Vi började bli riktigt sugna på att hitta på något festligt och började kolla runt lite. Ljud-bangen i Ljungbyhed sa vi att vi verkligen inte skulle till men sen ringde Affe och sa att dom var på väg dit så då slutade det med att vi också åkte dit.
Det var Perikles (eller hur det nu stavas men dom som har gjort den där "vart ska vi sova inatt", ja ni vet) som spelade och vi donsade framme vid scenen och det var faktsikt helt okej. Det blir ju trots allt vad man gör det till.

Idag har jag lekt med Hansson och tittat på GG, ätit BB och bara slappat allmänt. Imorgon bär det av på äventyr men det berättar jag om då.
Bilder från helgen kommer också upp imorgon just nu ska jag lägga mig i sängen och titta på X-men, The Last Stand igen bara för att jag är så himla kär i dom filmerna!

Ett gott skratt förlänger livet

Ledig

Heaj!

Gårdagen spenderades först på jobb sen åkte jag till Äna där hennes födelsedag firades. Det var riktigt längesedan vi alla kunde vara samlade men igår var verkligen alla där, hur kul som helst.
Dom flesta cyklade vidare till parken men för mig är parken till för studenterna och jag hade min tid där förra året. Detta året är det nya studenter som ska få njuta av den fina stämningen.

Så när dom andra cykla ner dit så hämtade jag och Reka upp Affe och sen åkte vi in till Jonas och höll honom lite sällskap.
Människan har inte sett X-men The Last Stand, förstår ni vilken katastrof!? För mig är det helt otänkbart att inte ha sett alla filmerna med X-men! Med andra ord hade jag fått ta med mig filmen så vi kunde se den. Rekavän hade dock fått i sig en hel del alkohol och pratade nästan oavbrutet genom hela filmen.
Jag måste erkänna att det förstörde lite av filmens stämning men man kan ju inte bli arg när någon är sådär härligt glad tre timmar i sträck.

Idag har jag varit iväg och tränat för Henrik med en häst som jag kanske ska ha som försäljningshäst.
Jag är dock väldigt velig om jag ska ta den eller inte. Det är en väldigt trevlig och ganska fin häst men den är jätte oriden och det är massa jobb att lägga ner.
Jag har aldirg varit "rädd" för att lägga ner mycket tid och hårt arbete men med tanke på hur min framtid ser ut så har jag lite tidspress. Att bara hinna bli halv-färdig är det värsta jag kan tänka mig.
Förhoppningsvis kan jag åka och prova den en gång till ibörjan av veckan så jag kan bestämma mig.

Jag måste ösa ännu lite mer beröm över Henrik, jag har tränat för honom i nästan exakt tio år och varje gång jag varit hos honom lär jag mig alltid minst en ny sak. hans kunnande är enormt och han har ett sånt tålamod och verkligen öga för att se varje häst och ryttare behöver för att det ska fungera.
Inte nog med det så är han så himla engagerad och insatt i sina elever och intresserad av just dennas utveckling. Om det så gäller elever som rider internationellt eller dom som rider LC.



Min fina Lilla Älskling

Imorgon ska jag äntligen komma upp på Lilla Älsklingen igen, tror ni jag kommer vara nära att dö av lycka?!
Slut tjatar om Henrik och alla hästar nu väntar sängen på mig och jag kommer somna bums.

Ett gott skratt förlänger livet

Dumma uppfinning

Heaj! 

Jag sitter här och retar mig ännu en gång på den dumma människa som kom på telefonen! Eller kanske mer på alla andra människor som uppskattade denna urdumma sak.
Jag hatar verkligen att ringa/prata i telefon, det är med mycket panik i blodet och en hel del oro som jag tvingar mig själv att svara. Min skräck blir bara värre och värre, nu svarar jag nästan aldrig i telefon här hemma längre. Jag låter det mycket hellre ringa oavbrutet i 2 minuter än att svara. 
Om det ringer något okänt nummer till min mobil  får jag verkligen panik och oftast struntar jag i att svara då också. Jag har ingen aning om vart denna rädsla kommer ifrån men den är helt hemsk och jag hatar den.
Nu till saken, imorgon måste jag ringa tre samtal till tre olika personer som jag aldrig träffat och verka sådär duktig och vuxen ni vet? Helt hemskt! jag sitter just nu och peppar mig själv så jag ska kunna vakna imorgon och våga slå dom där numren.

Ikväll har Reka varit här och vi har jobbat vidare på våran framtid, ätit massa glass, tittat på tv och bara allmänt snackat skit. Det känns som vi kännt varandra hela livet trots att det bara är 3½ år sedan vi träffades första gången. Jag är i alla fall väldigt glad att både hennes och min mamma tvingade oss att söka in till gymnasiet så att vi hamnade i samma klass.



Ett gott skratt förlänger livet

Måndag

Heaj!

Så var det måndag och början på en ny vecka igen. Jag var ensam på jobbet idag vilket alltid är lite segt och tråkigt men måndagar verkar från och med nu bli en dag där jag alltid har mycket att göra så jag klarade mig ganska bra.

Ikväll skulle jag träffat Jesper men det klabbade till sig så det blev inget men den saken, börjar bli ett tag sen vi träffades nu vilket är tråkigt.
Motions livet började dock hastigt och lustigt istället och det bestämdes att jag och Reka skulle gå en tur i det fina vädret.

Vår lilla fölunge är frisk och kry och det märks verkligen, hon har blivit helt vild! Det tar nästan tio minuter att fånga in henne från hagen för hon vill inte komma in hon vill ju vara ute och leka ännu mer. Hon hoppar runt och bockar nästan hela tiden. Jag kan sitta och titta på henne hur länge som helst, hon är verkligen ursöt.

Även Lilla Älsklingen mår mycket bättre men haltar fortfarande så hon får vila sig några dagar till. Hon är helt mega rastlös och varje gång hon ser någon av oss kommer hon till grinden, blir helt lycklig och nästan skriker ta mig, jag vill jobba!

Tänkte bjuda på lite nya bilder av det lilla monstret, fick även trycka in en på Lilla Älskling när hon hade sitt urfina lila bandage.

     



Visst är hon helt underbar?


Ett gott skratt förlänger livet

Bilder

Här kommer bilderna från helgen hoppas mitt skötebarn är på bättre humör idag

       
  


Härlig blanding av olika skojjigheter under helgen som gick, enjoy!

Helgen

Heaj!

Ja jag vet inte riktigt var denna helgen börjar men det var vell någon gång i fredags. Som sagt skulle vi fira att Li kommit hem. Det blev förfest med Alfreds kompisar hemma hos Jonas och sen åkte vi vidare till stan för att möta upp Li och Emma.

Jag hade riktigt kul med massa donsande och mobbande av Rekavän som egentligen bara är för gullig. Rekavän har blivit så sjukt betuttad så att det nästan konstant sprutar ut genom öronen på henne. Ja jag vet att hon kommer ge mig en box för det här men det är sant och det är så himla roligt.
Kvällen slutade med massa mat och sen somnade jag gott vill jag lova. 

Igår stod Svennes födelsedags firande på schemat så vi började hemma hos henne i Ängelholm. Hon och Micke har flyttat till en superfin lägenhet som verkligen är jättemysig. Först var det sexparty vilket passade mig perfekt, eller inte haha. Det bästa med Måds är i alla fall att det aldrig blir pinsamt för den flickan har verkligen inga hämningar och det är därför jag gillar henne så himla mycket.
Sen blev det utgång först i Ängelholm och sen en snabbis till Helsingborg. Även denna kväll bjöds det på en massa skratt och det var verkligen kul att få festa med Svenne igen, det händer alldeles för sällan nuförtiden.

Här skulle jag lagt in bilder från helgen men det för vänta tills imorgon för just idag klarar inte mitt lilla skötebarn av att ladda upp några bilder.
Nu väntar sängen på mig och sen ytterliggare en ny arbetsvecka, jäj på det!

Ett gott skratt förlänger livet

Det ska börjas i tid

Heaj!

Som nog alla redan vet är jag ett stort fan av HV 71 och när min underbara syster fick barn blev presenten för mig ganska självklar. Nu har hon äntligen vuxit i den och det är aldrig för tidigt att börja värva nya entusiaster till Hv-pojkarna.


Ja jag får medje att även jag tillslut har fallit för denna unge, hon är faktiskt inte alls dum

Nu har äntligen Li kommit hem från det stora landet och igår fick jag ett litet snack med henne. Det började genast planeras för utgång för detta måste ju verkligen firas!
Så nu ska jag hoppa i duschen och leta upp några kläder som är tvättade och sen bär det iväg på förfest för att sedan hamna i Helsingborg.
Lite av en impuls grej men det är oftast då jag får som roligast.

Uppdaterar er lite mer imorgon om vad som händer ikväll plus att imorgon är det en stor dag för då firar vi Svennes födelsedag!

Ett gott skratt förlänger livet

Mätt och belåten

Heaj!

Ursula (min chef) har varit här och medicinerat Isis och tittat till Mona idag och då hade hon och mams ett prat om att jag är sjuk så himla ofta. Så när hon kom tillbaka till jobbet pratade hon ganska länge med mig om detta och att jag verkligen måste ringa till en doktor och kolla upp allting.
Så imorgon ska jag peppa mig själv hela morgonen så jag vågar ringa dit igen och hoppas få prata med någon som är trevligare än den jag fick prata med sist. Dom är så söta på mitt jobb som blir så oroliga för mig, dom bryr sig verkligen väldigt mycket om hur jag mår.

Ikväll har jag och Reka kört mina föräldrar plus farmor till stan för vinprovning. När dom provade viner gick vi och åt Kina mat. Vi var helt ensamma till en början och det kändes lite sådär men vi flummade till det som vanligt och servitören skrattade en del åt oss.
Vi åt först massa mat och sedan körde vi hela vägen och tog efterrätt också. Gosch vad mätta vi blev båda två. Jag sitter fortfarande och är helt full i magen men gott var det.
Som vanligt blev det en massa skitsnack om allt och alla och en hel del skrattande och flummande, tack för ikväll Rekavän.

Nu väntar min säng på mig och jag kommer nog somna direkt ikväll också. Min kropp vill ta igen sin förlorade sömn plus att den nu förtiden nästan jämt är trött....
Måste bara tillägga att jag är sjukt kär i Simon Norrsvedens album det är helt enkelt underbart och jag rekomenderar alla att springa iväg för att köpa det!

Någon av oss kommer svika dig Dolores
och vem är jag som vågar klandra han Dolores?

Ett gott skratt förlänger livet

Ny dag, nya tag

Heaj!

Eftersom Lilla Älsklingen är sjuk och vilar så tog jag mig en sovmorgon idag vilket jag verkligen behövde. Jag skulle börja bli hälsosam nu i maj men sjukan och fölis har sinkat detta en hel del. Men snart lovar jag att jag ska börja.
Lilla Isis har mått bra hela natten och lägger sig, reser sig och äter helt själv. Hon är så söt i sitt lilla täcke och bandaget runt halsen som ser ut som en halsduk.

Nu har jag ätit frukost och ska snart börja göra mig färdig så jag kan åka och jobba. Innan jag åker ska vi ge Isis massa medicin och sen tänkte jag ta hand om Mona lite så hon också blir glad.
Hon blev väldigt tacksam igår när vi tog hand om Isis när hon var sjuk men sen när hon piggade på sig blev Mona jättearg och tyckte att hon kunde ta hand om sin bäbis själv. Hon är en väldigt personlig och speciell häst. Vi har förresten nästan bestämt oss för ny hingst nu, det verkar bli en bäbis efter Cyklon nästa år!

Jag får be lite om ursäkt för mina icke hästintresserade läsare men ett tag framöver känner jag på mig att det kommer bli en hel del föl skrivande.



En nöjd Mona


Ett gott skratt förlänger livet

en timmes sömn men det är det värt

Heaj!

Efter att ha sovit en timme så kom pappa in och väkte mig. Helt yrvaken fattade jag inte mycket men lyckades höra nått om föl så jag slängde på mig lite kläder och sprang ut till stallet.
Där låg en liten brun fölunge klämd mellan väggen och sin mamma. Mona vågade inte resa på sig och det var nog tur. Så det lilla livet fick sprattla sig fram längs väggen. Som tur var satt hon välidgt löst och kom loss fort och av egen kraft. 
Hon kom väldigt snabbt upp på benen och hittade balansen nästan direkt och då vänder hon sig om och sparkar Mona i magen. Det verkarsom vi fått ytterliggare en vilding.

Det gick dock inte lika bra för fölis när den skulle dia, den fattade verkligen inte alls vad den skulle göra så tillslut fick vi mata den med flaska och ringa till Helene så hon kom ut.
Hon hade fått syrebrist i hjärnan och därför fått lite som en hjärnskada, helt enkelt var hon lite trög. Men med mediciner och massa dropp och annat mojs så redde det hela upp sig så hon kommer att bli helt frisk och lika smart som alla andra hästar när hon blir stor. Nu diar hon bra och visar stolt upp att hon klarar det själv.

Veterinärerna har avlöst varandra och dom var här nästan hela tiden mellan 1 inatt till 11 på förmiddagen, sen har Anna även varit här ikväll och tittat till henne.
Anna tittade också till Pocces sår och det visade sig vara en akut mugg som dom får väldigt ont av så nu får hon pencilin salva och står bandagerad, så det blir inte någon ridning för mig än på ett tag, suck!

Här kommer lite bilder på fölis, vet att en del är ganska nyfikna. Förresten så kommer hon gå under namnet Isis här hemma, hennes riktiga namn funderar vi fortfarande på men det kommer i alla fall börja på Lucky. 

  
        

    

        



Nykläkt liten fölis


Mona är väldigt stolt över sin bäbis

Ett gott skratt förlänger livet

Hockey VM

Heaj!

Igår tog alltså Sverige VM-brons i en match som var ganska underhållnade och med Stefan Liv i målet som gjorde en bra insats vilket alltid är kul.
Jag kan vell inte skryta med att jag varit super insatt i VM jag tycker det är märkligt att man spelar ett VM där nästan alla av dom allra bästa spelarna inte kan delta. Vad jag vet är hockey den enda sport där man gör just så och det är riktigt tråkigt. Men nu är det slut och Ryssland vann ännu ett år och Sverige gjorde en helt klart godkänd insats.

Annars hände inte allt för mycket igår jag åkte till Jesper och tittade på matchen där sen blev det mat med hans familj. Det känns ganska skumt för mig att sitta där (igen) och äta och umgås med hans familj efter allt som hänt men det gick bra och jag klarade mig igenom det.

Idag var det tillbaks till jobb som gällde och det var faktiskt lite kaos där efter att jag varit borta nästan hela förra veckan. En massa små saker som jag alltid brukar fixa hade blivit ogjorda under fyra dagar och bara samlats på hög. Dom senaste veckorna har jag verkligen känns mig överflödig och helt onödig på jobb men nu fick jag en liten nytändning och som jag nämnt innan så gillar jag mitt jobb väldigt mycket när jag har massor att göra.

Jag har inte junnat rida på över en vecka nu eftersom jag varit sjuk och nu är Lilla Älsklingen dålig. Därför körde jag bort till Reka och skrittade en tur med henne. En massa snack som vanligt om en hel massa olika saker både viktiga och väldigt mycket mindre viktiga.

We don't need nobody to tell us how to be.
We're the only ones
Ett gott skratt förlänger livet

Underbara ställe

Heaj!

I lördags åkte vi alla ut till Yngsjö för att fira Mäms födelsedag. Det blev som vanligt en massa mat och en massa olika kakor.
Vi gick ner till stranden mellan all mat och gud vad vackert där är. Solen sken, det blåste sådär mysigt lagom och allt såg verkligen perfekt ut. Signe sprang runt och hoppade i vattnet och lekte som aldrig förr. Jag bara stog där och för en stund så kändes världen sjukt underbar. Alla funderingar och tankar som snurrar i mitt huvud just nu bara försvann.
Jag önskar att det fanns någon sådan plats närmre där man bara kan få sitta och glömma bort allt för en stund. Gosch vad jag har saknat det stället, mycket mer än jag själv anat.
Nu har vi sålt vår del till Päps bror men jag hoppas att han inte kommer vara där hela sommaren utan att jag och mina brudar kan få låna det nån helg till sommaren.

Kvällen tillbringades här hemma med Reka och Jesper med skit snack massa onyttigheter och slö tittande på American Pie. En go lördags kväll helt enkelt.

    
       
  


Vår gata har en egen bänk med utsikt över strand-dynorna

                                                                                             Underbara plats!

Ett gott skratt förlänger livet

Alltid ska det vara nått

Heaj!

Igår var det som sagt fotografering som gällde och jag tror att vi alla fastnade i alla fall på något kort. Det ska bli kul att se resultatet lite senare.

På kvällen åkte jag in till Pale en liten runda eftersom han fyllt 20 och hade lite festligheter. Vi stannade inte särskilt länge vilket passade mig perfekt med tanke på min sjuka som gör mig väldigt trött.

Imorse vaknade jag upp utan feber för första gången på länge, jäj vilken lycka!
Men tyvärr ska det ju alltid vara nått och denna gången gäller det Lilla Älsklingen. Igår när jag tog in henne såg jag att hon hade ett ganska stort sår i karleden på sitt ena bakben.
Vi tvättade och fixade lite men hon var rejält svullen i hela benet och rejält halt. Nu imorse hade det inte blivit ett dugg bättre. Jag tvättade och fixade igen och sen släppte jag ut henne till Mona, hon är ju trots allt lugnast när hon får vara ute och gå med sin kompis.
Tittade till henne precis och nu när hon rört på sig har svullnaden gått ner lite så jag tror det är bättre för henne att gå ute så hon kan röra sig lite.
Usch inget kan göra mig så orolig som när mina hästar inte är fullt friska, jag hatar det verkligen. Plus att jag blir sjukt nojjig och stressad av att veta att något är fel utan att jag kan göra något åt det. Antagligen är det ingen fara med henne och hon kommer säkert vara helt bra igen om några dagar. Jag hatar det ändån och hon är ju trots allt min Lilla Älskling som betyder så obeskrivligt mycket för mig.



Nu ska vi i alla fall snart åka iväg till Yngsjö för att fira Mäms som fyller 50. Hoppas där är fint väder för ett Yngsjö i fint väder är det inget som slår!

Så skriver jag en sång om hon jag aldirg riktigt kunde glömma bort
ja, jag kommer skriva en sång där jag förbannar mig själv för alla dom små saker som jag önskar att jag hade gjort
jag kommer sitta vid ett hus på stranden med min fru
någonstans så har jag alltid vetat att hon aldrig kommer bli som du
ja, jag kommer ångra att jag aldrig riktigt tog dig på allvar
att jag aldrig riktigt såg dig,
att jag alltid gick och undra om det fanns nåt mer
jag kommer ångra att jag aldrig riktigt tog mig modet till att säga att jag
faktiskt verkligen älskade dig
innan du glömmer mig
vi kan väl ta en promenad

innan du ger dig av ska jag försöka ta mig mod



Ett gott skratt förlänger livet

Lille bror

Heaj!

Igår kom som sagt min lille bror hem och det var så jäkla kul att få träffa honom igen. Så igårkväll åt vi en familjemiddag, umgicks, pratade och hade det allmänt trevligt.
Sen körde jag honom till Klippan så vi fick lite egen tid att prata lite om livet och hur vi inte kan förstå att folk vill bo i Klippan. Det blev en del goa skratt i min lilla bil men vi ska nog behålla det mesta för oss själva.

Idag ska vi snart fotas hela familjen som en present till Mäms som fyller 50 imorgon. Hon har tjatat om ett nytt kort på familjen hur länge som helst så vi tänkte överraska henne. Vi tror och hoppas att hon blir glad.
Efter det blir det ytterliggare en familjemiddag (nu med hela familjen samlad) och sen blir det vell jag som får köra iväg Anton till hans kompisar idag igen. Jag nästan hatar att köra bil, det är så sjukt tråkigt men just dom här dagarna kör jag gärna om det innebär lite mer tid med lille broren min.

Innan stog jag och mina brödrar i köket och fixade inför middagen ikväll. Det var en så go känsla att vi tre var samlade och bara snackade skit och skrattade tillsammans. Det var sjukt längesedan och jag har saknat det mer än jag själv förstått.
Nu ska jag ta och göra mig iordning så jag ser någorlunda "normal" ut inför fotograferingen.

Ett gott skratt förlänger livet

Segdraget

Heaj!

Ja sjukan hänger i sig och därför har jag inte allt för mycket att berätta. Jag kan ju inte skryta med att det händer allt för mycket i mitt liv. Massa terapi, tv tittande, sovande och borstande av tänder. Det kanske bara är jag men när jag är förkyld och bara kan andas med munnen känns det hela tiden som det var typ två dygn sen jag borstade mina tänder och den känslan gillar vell ingen?

Imorse kände jag mig mycket bättre men nu på kvällen blev allt dåligt igen, suck på livet ibland!
Något som är dessto roligare är att Mona är så sjukt nära att föla så det kan bli närsomhelst nu. Tänk om det kommer inatt, då blir det ju på min födelsedag och då mina vänner har jag fått världens bästa födelsedagspresent!

Imorgon vet jag att redan nu att jag kommer få en väldigt fin present, min lille bror kommer nämligen på besök. Jag har inte sett honom sedan han flyttade till Barcelona i början på januari, förra året!
Jag har saknat honom massor men nu äntligen kommer han hem igen, dock bara till på tisdag men ändån. Jag älskar min familj och att alla ska vara samlade igen ska bli så himla kul.



Nu ska jag snart gå och lägga mig med min insomnings DVD. Jag tittar på den varje kväll innan jag somnar och det har jag gjort ungefär fem kvällar nu. Jag är ju så himla bra på att somna så på dessa kvällar har jag sammanlagt sett 25 minuter så dom varar ett tag.
Givetvis är det en film med Johnny så jag somnar med ett leende på läpparna.

Ett gott skratt förlänger livet

Ibland hatar jag mitt liv

Heaj!

Igår åkte lilla Barre ponnyn tillbaka till Småland och Milott. Nu när Mona ska föla har vi inte längre plats här hemma så därför fick han åka tillbaka.
Visst kommer jag sakna honom lite, han är en sådan häst som man kan bli glad i hjärtat av att bara titta på. Han är verkligen hur jäkla söt som helst.
Nu när jag "blivit" av med en häst så ska det börjas ett mer hälsosamt liv för min del. Jag ska inte enbart rida innan jobb utan också hinna med att antingen springa eller gå en runda. Minst fyra gånger i veckan är min plan och det ska bli riktigt skönt att komma igång igen.



Idag vaknade jag upp med en massa feber och en jäkla förkylning så det var bara till att ringa jobb och säga att jag inte kunde komma idag. Alltså för mitt nya hälso liv vänta några dagar till.
Dagen har tillbringats på soffan och underhållningen har bestått i alla urdåliga tv-program som går mitt på dagarna.

Idag har jag verkligen kännt mig allt ännat än positiv och glad. Det har regnat, jag är sjuk och allt annat känns bara allmänt grått och tråkigt just nu.
Ett litet glädjeämne kom upp idag men då drogs man snabbt ner på jorden igen. Det är ju trots allt dumt att våga tro att allt ska lösa sig och att ens drömmar ska slå in, gosch nej tänk inte så det är dumt!

Ett gott skratt förlänger livet

Firande och seriösa snack

Heaj!

I lördags bjöd jag på den obligatoriska födelsedags förfesten med Tårta och goda drinkar. Sen åkte vi in till stan för att fortsätta vårt förfetsande på Stinsen och Shakespear.
På Shakespear hittar vi några goa grabbar att snacka med och det visar sig att en av dom kommer från Ljungbyhed, trots att han först förnekade det. Ibland är världen liten, eller iaf Skåne.
Han fattade tycke för Hansson och hade värtsa seriösa snacket med mig om henne efter att han träffat oss i cirka en timme. Jag har lite svårt för folk som efter att typ "kännt" någon i en kvart redan ska hålla djupa diskussionen med dennes vän och ute på krogen av alla ställen!
Visst han verkar vell vara normal men jag menar sitta och berätta om värsta personliga sakerna sådär direkt känns faktiskt ganska skumt.

Efter nån timme i stan åkte vi över med båten till Helsingör och Retro. Där var väldigt lite folk men vi fick oss en trevlig dans stund och dyra men goda drinkar. Trötta och slitna åkte vi tillbaka till Helsingborg och där hämtade Jesper oss för att köra oss alla hem till våra sängar så vi kunde sova gott.

Tack brudar för min braiga present, precis vad jag behöver. Tackar också för en trevlig kväll, där min kamera tyvärr inte användes en ända gång.

Ett gott skratt förläner livet


Ursnygga Wolverine

Heaj!

I fredags åkte jag och Rekavän in till Helsingborg för att se premiären av Wolverine.
En film som jag längtat efter sen första gången jag hörde talas om att den skulle spelas in.
Den levde inte riktigt upp till förväntningarna men det var bra nära. Jag gillar ju X-men filmerna sjukt mycket och har sett dom alla tre några gånger för mycket för mitt eget bästa.

Men Hugh Jackman är lika snygg som vanligt och bara det är en bra anledning att se filmen (okej det där var ytligt men jag är svag för honom). Sen att han gör en bra skådespelar insats gör ju inte det hela sämre.
Jag rekomenderar att ni går och ser den och nej ni behöver inte ha sett X-men filmerna för att förstå men har ni inte gjort det så är det något ni borde skriva upp på er att-göra lista!

Jag och Reka hann som vanligt med en hel del skitsnack om allt mellan himmel och jord. Fast som vanligt nuförtiden blev det mest snack om en underbar plats i norr.



Ett gott skratt förlänger livet

Valborg

Heaj!

Som sagt så hann jag inte med att blogga ihelgen så det blir några uppdatering såhär i efterhand.

Valborg började hemma hos Äna med grillning och tillbehör. Vi satt ute i det underbara vädret och hade det sådär mysigt som bara vi brudar kan ha.
Sen åkte vi vidare till Johan och jävlar vilket ställe han har köpt sig, hur jädra stort som helst!
Där träffade jag Lill-Kalle som är min granne sen Storängs tiden. Gosch vad han inte är liten längre men när jag kommer på att vi sitter på samma fest känner jag mig plötsligt ganska gammal trots att jag inte ens fyllt 29 än...
Jag hade vell inte sådär jättekul och vi åkte hem tidigt för att somna gott i min säng.

Det här med storhelger tycker jag oftast blir överskattat och ofta inte alls så kul som man "borde" ha.
Spontan utgångar eller något annat som bestäms i sista minuten är ofta det roligaste som finns.

Här kommer lite blandade bilder frän vårt Valborgsfirande

                             

                              

 



Ett gott skratt förlänger livet


RSS 2.0