Farmor

Heaj!

Gårdagen spenderades som sagt inne i stan för att fira Måds. Jag fick tura för första gången vilket var lite annorlunda men trevligt. Så småningom avslutade vi kvällen på Tempel och jag hade mestadels riktigt kul. Vi lyckades inte hålla ihop "gänget" vilket var väldigt tråkigt men det var helt klart en minnesvärd kväll.

Idag har det varit den årliga november-middagen hos farmor med kusinerna. En av kusinerna hade med sin pojkvän för första gången vilket farmor berättade för oss andra innan dom kom och när dom parkerat bilen skriker farmor från köket "han är inte alls särskilt lång.... Väldigt kort faktiskt!" Det lät som en större skandal när hon sa det och vilken tur att vi inte dömmer folk efter utseendet ; )

Jag fick lämna farmor och släkten tidigt för att åka hit och ta in hästarna och nu sitter jag här och väntar på att T ska komma och hålla mig sällskap så jag slipper vara rädd och stirrig, jäj!

Ett gott skratt förlänger livet

Hockey

Heaj!

Ikväll åkte jag återigen med Päps in till Ängelholm för att titta på hockey. Nu när jag inte tävlat på länge så blir det inte längre att vi hittar på något bara vi två. Så även fast det inte är Hv som spelar och även om Rögle spelar riktigt dåligt så är det roligt att hitta på något med bara Päps. 

Idag kom vår galna Måds hem och stannar över helgen då hon fyller år. Imorgon ska hon firas och det rejält! Det var ganska längesedan vi var ute så jag har hört en hel del som är sugna på en riktig helkväll.

Annars flyter livet på som vanligt men nu när det är så jädra mörkt hela tiden känner jag mig nästan jämt trött så nu ska jag gå och lägga mig och sova hela nio timmar innan en ny dag väntar.

Ett gott skratt förlänger livet

Svea & Mona

Heaj!

Helgen blev full med massa mys och det var så jäkla skönt att få en hel dag bara för mig själv. Det blev massa terapi och jag hann också med att läsa ut bokan jag köpte i jkp.
Jag har hunnit med en hel del smått och gott som jag annars bara lägger på hög.

Idag har vi varit och hämtat hem Mona och Svea och gosch vad lika dom är! Både utseende och till sättet är dom verkligen super lika. Det är så himla kul att få hem dom och kunna följe henne mer nu.

Päps upptäckte precis Scary Movie som gick på tv och skrattade så han nästan grät. Hur kan detta vara möjligt, är inte dom filmerna sjukt tråkiga....

Imorgon kommer bästis hit så att vi äntligen ska få till en kväll tillsammmans. Det var verkligen jättelängesedan vi träffades och jag saknar henne massor!

Ett gott skratt förlänger livet

Fredagsmys

Heaj!

Igår när jag kom från jobb så var Hanna och Hedda här. Det lilla barnet är ganska gulligt nu när hon inte skriker hela tiden. Jag vet det tar emot att säga det och det är helt mot min "hata barn" grej men ens systerbarn räknas inte, eller?

Massören kom till lilla Älg och gosch vad ont hon hade i ryggen. Hon såg ut som en igelkott med massa nålar över hela ryggen men hon tyckte det var väldigt skönt. Hon ska få en omgång nästa vecka också sen hoppas vi att det släppt och att hon förhoppningsvis blir hon bättre av det. 

Ikväll kommer T hit så ska vi åka upp med mat till Rekavän och Affe med mat. Sen blir det massa fredagsmys med Idol.

Nu ska jag dricka min Chai och läsa min bok en stund innan jag åker iväg till jobbet.

Ett gott skratt förlänger livet

Underbara stad

Heaj!

Helgen som gick spenderades som sagt i min favorit stad. Och ja det var lika underbart som vanligt, trots att det var skitkallt och kom en del snöblandat så spelar det licksom ingen roll. Att stiga ur bilen och veta att man är framme, det slår det mesta faktiskt.

Att jag fick se Hv vinna för första gången live satte pricken över i:et. Att dom dessutom vann två gånger gjorde det hela ännu bättre. Det är ganska sjukt att jag varit där sen jag var 12-13 och aldrig fått se dom vinna men nu är förtollningen bruten och jag kan våga mig upp ännu oftare.
I fredags åkte vi över till öa och fy för vad det gungade. Jag mådde riktigt illa och hädanefter lider jag med Erik och alla andra som jobbar på dom där båtarna.

Jag hälsade också på Äna som verkligen har skaffat sig en fin liten lägenhet. Jag plussade på mina vuxenpoäng genom att köpa en bok och en allmenacka, det ni!

Nu är jag åter inne i vardagen men det var riktigt skönt att få fly den i fyra dagar och bara ha det jäkligt gott.
Jag tackar Tiff och Erik ännu en gång för att dom alltid tar hand om mig när jag kommer på besök.
Ett gott skratt förlänger livet

Imorgon

Heaj!

Imorgon bär det av, då börjar min lilla weekend. En liten resa upp till staden jag tycker allra bäst om och till folk som jag verkligen gillar skarpt! Jag är sådär töntigt uppspelt och lycklig som jag alltid är när jag ska dit och jag vet att imorgon kommer inget kunna få mig på dåligt humör. Jag kommer bara gå runt med ett fåningt leende på läpparna och inte ens en biltur på 2½ timme kan tynga ner mig. Nepp imorgon blir det helt enkelt ett jäj på dagen!
Älgen har mest varit pest och pina i några dagar och alla framsteg har kännts som bortblåsta. En dag när jag var nere och trimmade villa jag bara rida hem och gråta, jag var så sjukt frustrerad!
Idag kändes det som om det vände och allt gick så mycket bättre igen. Visst finns det över hundra saker som kan bli bättre men just att jag klarade detta själv gör mig ganska stolt faktiskt.
Detta bidrar också till att jag är töntigt glad.

Jag borde ha somnat för länge sedan, jag vet det är pensionärsvarning men jag gillar inte kvällar så jag ska gå upp extra tidigt imorgon för att packa och fixa då istället. Jag älskar morgnar dom är så tysta och fina och oförstörda på något vis. Sen vaknar alla och dagen kan bara bli sämre...


Underbara stad!

Ett gott skratt förlänger livet


Helgen

Heaj!

Helgen gick även denna vecka i ett med punkter på programmmet hela tiden.
En av mina föräldrars vänner från förr var här med sin sambo över helgen och det var verkligen hur kul som helst att träffa honom igen. Mamma och Päps umgicks mycket med honom när vi var små men har nu inte träffats på nästa tio år. Han påminner lite om Päps, ganska galen och har roliga kommentarer till precis allting.

I söndags åkte jag och syster till Ullared (lite vuxenpoäng kanske?) Vi fick oss en riktig heldag och det var superkul att bara umgås, det var längesedan det bara var vi två.

Helgen kommer att bli en toppenhelg då jag åker till Jönköping direkt efter jobb på torsdag och stannar ända till söndag. Det ska hinnas med två hockeymatcher, en utgång, ett öa besök, en fika hos Äna och en massa annat. Då Äna blivit sjuk får jag våldgästa Tiff och Eriks lägenhet ytterliggare en gång men gosch vad kul det kommer bli!

Nu ska jag äta frukost och sedan köra till jobb, jäj!
Ett gott skratt förlänger livet

Förkyld igen!

Heaj!

Jag blir faktiskt matt på riktigt den här gången. Igår skulle jag och Reka ta en lugn tur och snacka massa skit och hon skulle berätta om sin London resa. Vi hinner bara en liten bit sen börjar det regna. Det fullkommligt öste ner och vi stressade runt en tur i skogen för att sedan skynda hem på varsit håll.
Jag var verkligen helt genomblöt och imorse vaknade jag med förkylning! Jag är så trött på att vara småsjuk.

Ikväll har jag varit hos Bästis med Äna och Reka. Vi fixade en mycket god middag och sen såttade vi oss i soffan med Idol.
Nu sitter jag här ensam i soffan och som jag nämt innan så hatar jag det. Jag blir helt stirr och vågar inte gå upp på ovanvåningen. Kommer inte mamma och Päps snart så bäddar jag ner mig här i soffan.

Jag har fått min kamera så imorgon ska jag ut och ta en massa kort på Ture.
Jag fick också precis ett erbjudande om nästa vecka som jag verkligen hoppas att jag kan ta, det hade varit så sjukt kul!

Ett gott skratt förlänger livet

Stress

Heaj!

Livet bara stressar förbi och korten som jag lovat blir det inget av. Kameran ligger hos Reka och hon är i London men snart kommer bilder....

Igår kom första förlusten för Hv, verkar inte som att dom spelat bra och fem raka är inte dåligt det heller såhär ibörjan. Heja HV!
Tänkte bara visa att jag lever och mår finfint men nu ska jag stressa vidare till T.

Ett gott skratt förlänger livet

Träning

Heaj!

Ikväll var det åter dags för dressyrträning med Älgen. Det gick bra idag också, det finns givetvis massor att jobba på men det går framåt. Hon är en riktigt trevlig häst som med lite förtroende nog kan bli riktigt fin med rätt ryttare.

Blev tyvärr inga nya kort idag då ponnyn sprang och busade och vägrade komma in så vi fick lägga nästan en halvtimme på att bara få in honom! Men imorgon hoppas jag kunna ta lite bilder...

Päps var på hockey ikväll så jag och mamma har haft myskväll bara vi två. Vi avslutade kvällen med Hollywood fruar och vi skrattar lika mycket till varje program. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker Maria är så himla skön.

Nu har jag tagit ett stort glas mjölk och satt på OC boxen (jag har tappat räkningen på hur många gånger jag sett den serien men det går alltid att se den en gång till). Så nu somnar jag när som, sussa gott!

Ett gott skratt förlänger livet  

Min bäbis har kommit

Heaj!

Äntligen har min Ture Bäbis kommit hem! Jag och Päps körde ner honom på min födelsedag så han har varit borta i nästan exakt fem månader. Som jag nämt innan kommer han alltid vara min lilla skrutt, min första bäbis och han kommer helt enkelt alltid ha en stor och väldigt speciell plats i mitt hjärta.
Gosch vad han växer bara, han är gigantiskt! Nu är han nog nästan 160 plus att han är överbyggd bak så han är inne i en ny växtperiod.
Jag måste bara skryta lite över honom och säga att han skött sig som en ängel idag både att lasta, köra och fixa med här hemma.


                                                                                Nykläkt bäbis




Igår var jag och Päps och hämtade en ny kompis till honom. En superfin 2-årig ponny som Ture blev väldigt förtjust i direkt. Vi uppfattade inte riktigt vad ponnyn hette så Päps döpte den till TTP (Tuffe Tures Ponny).

Helgen har varit riktigt go med massa mys med T och igår joinade även Bästis.
Imorgon ska jag ta lite foto på Ture så ni kan så hur stor han blivit. Ska också fota Älgen för att jämföra med dom gamla, det är alltid kul.

Ett gott skratt förlänger livet

Fotomodell

Heaj!

Imorse när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Det blåste och regnade katter och hunder, då var den varma sängen med en varm T i så mycket mer lockande.
Sen har dagen bara fortsatt i en enda stor isbit, örke pise vad kallt det är! Hösten är verkligen här och gosch vad fort det gick!

Idag var jag och Rekavän nere på banan för att vara modeller för Lokal Tidningen som skulle göra något reportage om föreningen. Älgen och Curre stog snällt och hade öronen framåt och såg väldigt nöjda ut med tillvaron.
Passade på att trimma lite när jag ändå var nere och det gick bra. Hon är så tacksam att hålla på med, utvecklas hela tiden och jag känner framsteg för varje gång jag rider henne. Det är verklien så kul!

Nu ska jag ladda upp med te och gosa ner mig i soffan och titta på Idol.

Ett gott skratt förlänger livet

RSS 2.0