Slav

Heaj!

Idag fick jag följa med chefen till Helsingborgs Ridskola för att vara hennes personliga slav. Hon hade massor av hästar som skulle göras vid i munnen och för att allt skulle gå smidigare fick jag följa med och byta vatten, fylla i korten, tvätta raspar mm mm.
Det blev alltså en annorlunda dag på jobbet men det är faktiskt riktigt roligt att få följa med ut till kunderna, öven om det är som slav ; )

Kom precis in efter en tur i skogen och jag bara måste säga det igen men gosch vad jag älskar att vara igång med en häst igen! Det finns inget som kan mäta sig med känslan av att få 600 kg häst att göra som man vill endast med ett litet tryck eller kramning. Underbart är inte tillräckligt för att beskriva den känslan!

Nu ska jag kasta mig i duschen för att sen sätta mig i bilen och köra den otroligt tråkiga vägen till Höganäs.
Dagens stora fråga är om jag ska orka ta på mig något annat än jogging byxor....?
Hm nä skulle inte tro det : P

Ett gott skratt förlänger livet

Vilse i kohagen

Heaj!

Idag kom som sagt bästis hit och vi skulle gå en sväng. Min kära Päps ger oss tipset att vi kunde gå genom kohagen. Jag har aldrig gått där men visst det lät vell lagom plus att vi kunde ta med oss Sisse då.
För det första hade dom inte alls tagit in kossorna, dom gick kvar i hagarna, på betryggande avstånd men ändån.
För det andra var det i princip omöjligt att veta vart man skulle gå så vi hamnade bland alla knutor och halv sunkig mark. Till slut kommer vi fram hos mina grannar, ungefär sådär 800 meter fel!
Sisse var överlycklig för hon fick ju springa fritt och jaga sina osynliga varelser!
Hem kom vi men hädanefter kommer jag följa mina egna ideer om turer och inte lyssna på Päps.

Nu ska jag ut och mata hästarna och sen se vilka som går vidare i Idol, håller helt klart på Moa och Mariette och hoppas att dom går vidare!


Ett gott skratt förlänger livet

Happy Panda

Heaj!

Igår var jag en väldigt glad mäniska, helt enkelt en Happy Panda!
Dagen började med att Linda var tillbaka efter sin semester så nu slipper jag vara ensam på jobbet. Efter jobb åkte vi iväg med Älgen till Henrik och träningen gick verkligen hur bra som helst! Det går verkligen över förväntan med henne och varje dag blir hon gladare och mer arbetsvillig, det är så himla kul!

Pricken över i:et blev att Mona är konstaterat dräktig på 90 dygn så till sommaren kommer föl nummer tre! Anna undrade vilken av alla hästar som vi skulle sälja men inte kan vi vell sälja någon?! 
Fölet som kommer 2011 har vi bestämt oss för att sälja så fort det går, det kommer bli tufft men det måste vara lättare att bestämma sig redan från början.

Igår drog Idol igång lite mer på riktigt och jag tycker det var värdiga grabbar som gick vidare. Jag hade dock gärna sett att Eddie också fått en plats. Känns inte riktigt som att loppet är kört bara för att han inte gick vidare igår, det kan nog bli en joker eller något i den stilen iår.

Nu ska jag göra mig färdig för jobb och ikväll ska jag leka med bästis, jäj!

Ett gott skratt förlänger livet

Lilla Älsklingen

Heaj!

Här sitter jag och stirrar lite hysteriskt på skärmen och väntar på att Hv ska sätta en puck innan tredje tar slut så dom kan få ytterliggare tre poäng.

Igår var Annie här och gav mig lite uppdateringar om Lilla Älsklingen. Hon har det superbra och dom som har henne tycker hon är helt fantastisk. Hon blir behandlad som den stjärna hon tycker att hon är och får fortsätta att sätta upp sina egna regler om hur hon vill ha det.
Jag blev så himla glad över att höra hur bra hon fått det och att allt löste sig på allra bästa sätt till slut. Jag och mamma ska snart åka upp och hälsa på henne för hon är verkligen saknad här hemma. Ingen hysterisk liten häst som kommer springande så fort någon öppnar en dörr eller kör fram transporten.


Nu ska målservice få min fulla uppmärksamhet igen det är så jävla nervöst att inte kunna se matcherna!
Ett gott skratt förlänger livet

Premiär

Heaj!

Mellan April och September så går jag i väntans tider, det finns ett hål i mitt liv, något saknas helt enkelt. Igår fylldes hålet och livet blev helt komplett igen. Det var nämligen säsongspremiär för Elitserien!
Okej inte helt seriöst men sanningen är att jag verkligen saknar något när hockeyn inte är igång.

Tillbaka till ämnet. Igår var det premiär och vilken premiär sen! 6-2 blev siffrorna och jag har inte sett något negativt om deras spel utan alla känns väldigt positiva och åter igen är det favorit tryck mm. Själv har jag inte möjlighet att se särskilt många matcher men jag följer dom så gått det går. Laget i mitt hjärta är givetvis Hv71!

Idag har jag varit nere på banan och trimmat Älgen och hon gör verkligen stora framsteg för varje gång jag rider henne. Hon har gett mig glädjen och motivationen till hästarna tillbaka och det är så himla kul att verkligen vara igång igen.

Nu kommer snart bästis så ska vi umgås och ha lite kvalitetstid som det så fint heter.

Ett gott skratt förlänger livet

Ensam mamma

Heaj!

Idag har jag ridit för första gången på över en vecka, det är så ovanligt att jag inte sitter på en häst på så lång tid. Antagligen är det bara till att vänja mig för framtiden kommer nog inte bjuda på så mycket häst på ett par år. I vilket fall så är det alltid lika skönt och en "hemma" känsla av att komma upp i sadlen igen. 
Ridningen är något som jag alltid kunnat luta mig tillbaka på och något som jag alltid vetat att jag kan och att jag är duktig på. 

Nu har vi precis sett på Ensam mamma söker, en given timme under söndagarna nu för tiden.
Jag kommer på mig själv med att bli irriterad över att en av mammorna verkar strunta fullstänigt i sin sons åsikt. Det är TV och allt vinklas och allt det där men en av hennes söner verkar vara riktig säker på att han inte vill att hon ska ta med en kille som endast är fem år äldre än honom. Ändå är det den killen hon väljer först av alla!
Först säger hon att barnens åsikter är jätte viktiga och att hon värderar dom högt för att sen i nästa mening välja just den killen som han sagt att han absolut inte tycker hon ska välja! 

Så nu har jag gnällt färdigt och ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet imorgon. 

Ett gott skratt förlänger livet 

Fortsatt sjuka och bio

Heaj!

Sjukan sitter fortfarande i men det känns som den snart är borta för gott, håll tummarna!

Igår var jag dock tvungen att lämna huset några timmar på kvällen för jag och bästis hade bokade biljetter till premiären av "Flickan som lekte med elden." Den filmen tänkte jag inte missa för något i världen så det blev lite Panodil och sen fick jag stå ut.

Filmen var... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga att den var. Som film är det en bra film men när man läst boken kan man inte annat än att bli besviken. Det var så mycket som hoppades över och jag vet inte om man riktigt förstår filmen utan att ha läst boken?

Jag och bästis disskuterade nästan hela vägen hem om filmen var bra eller inte och vi kom inte fram till något vettigt men det är helt klart en sevärd film som jag rekomenderar alla att se.

Idag kommer farmor på besök vilket blir kul eftersom det var väldigt längesedan jag träffade henne. Plus att det ryktas om att hon gjort en hallonpaj till mig och jag lovar er att inget är bättre än hennes hallonpaj = )

Nu ska jag titta vidare på Anna Phil (min nya kärlek efter Brothers & Sisters)

Ett gott skratt förlänger livet

Sjuk!

Heaj!

Ber om ursäkt för usel uppdatering. Det är så att jag är sjuk och jag har helt enkelt inte orkat mer än att växla mellan liggande och sittande i soffan. Det var riktigt längesedan jag var såhär dålig.
Vaknade i måndags med en sjuk förkylning och sen har det bara fortsatt, växlat mellan sjukor och ingenting vill göra mig friskare.

Jag har sett massa Brothers & Sisters avsnitt och blivit helt besatt av serien, när nästa box kommer ut måste jag köpa den direkt och titta på den i ett sträck som jag gjort med dom första.

Jag skulle bara meddela att jag lever (även om det är väldigt, väldigt synd om mig) och att jag nu återgår till soffan....

Ett gott skratt förlänger livet

Mysmys

Heaj!

Ja Hansson och Senita jag måste säga detta = P

Nu har jag precis kommit in efter en löp runda ute i skogen och gosch vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Jag sprang nästan dubbelt så längt som jag brukar (kanske inte så smart).
Men nu känner jag mig sådär töntigt nöjd och stolt över mig själv för att jag tagit tag i en del av mitt liv, jäj på mig!

Idol är igång och ja jag är en såndär riktig Idol nörd som till och med spelar in ett avsnitt om jag skulle missa det. Så varje kväll nu klockan åtta sitter jag bänkad. Ikväll har jag inskaffat en B&J plus att T kommer hit så då blir kvällen ännu bättre.

Ett gott skratt förlänger livet

Älgen

Heaj!

Igår tog jag äntligen lite bilder på Älgen så nu ska ni få se hur hon ser ut.
Mams är sjuk så ikväll blir jag tvungen att hoppa in och skriva istället för henne på dressyrtävlingen. Jag har bara skrivit en gång innan och nu ska jag skriva nått MSV program och det kommer nog inte alls gå särskilt bra.
Framförallt är jag verkligen inte sugen på det alls, jag ska köra till T sen och hade velat komma dit så fort som möjligt. Det blir helt enkelt inte alltid som man tänkt sig och jag har så sjukt många gånger att ge igen till mina föräldrar så det är faktiskt bara att göra det.

Nu imorse har jag hunnit med att vara borta hos Måds och galoppera. Innnan gjorde jag det alltid själv men både förra veckan och idag var Måds med som sällskap. Det är alltid lika kul att träffa henne, hon har inga hämningar och bjuder alltid på sig själv.
På fredag ska vi "fira" av henne då hon åker till Tyskland om några veckor. Gosch vad jag kommer sakna henne men det är verkligen superkul att hon fått chansen att åka.

Nu väntar jobbet, jäj på det!

    

Ett gott skratt förlänger livet


Första gången

Heaj!

Äntligen har jag fått igång mitt nya skötebarn och det känns sådär töntigt roligt! Jag kommer nog bli lika (om inte mer) förälskad i mitt nya barn som i mitt gamla.

Jag har knappt nämnt mitt nya projekt som vi hämtade samtidigt som vi lämnade Lilla Älsklingen. I vilket fall så hade jag med mig henne till Henrik idag och jäklar vad bra det gick!
Det var en sådan träning som jag kommer se tillbaks på länge och verkligen känna att just då utvecklades jag lite till, ännu en sak föll på plats och allt blev lite lättare.

Nu ska jag lägga mig för gosch vad trött jag är!


Ett gott skratt förlänger livet

 


Nytt skötebarn

Heaj!

Jag vet att jag varit dålig på att blogga sista tiden men nu när jag saknar egen dator blir det lite hipp som happ.

Idag har jag och Päps letat efter ett nytt sköterbarn till mig och vi har hittat den! En acer med någon ny teknik som gör att batteriet varar extra länge så jag får en dator med minst åtta timmars batteritid, jäj på det! Imorgon ska Päps inhandla den på vägen hem så på tisdag ska allt vara klart att använda igen så då ska jag uppdatera bättre igen.

Igår var jag i Perstorp för ett kärt återseende med Jesper, jag kommer inte ihåg när vi sågs sist men det var längesedan, riktigt längesedan!
Vi hade med andra ord massor att ta igen och det gjorde vi också. Alltså blev det en massa snack om allt och alla, precis som vanligt. Senare kom Pesen förbi då åkte TV-spelen fram och sen fortsatte skitsnacket bakom vars en spel-kotroll.
Det var vekligen kul att träffas igen och ta igen en stor del av det vi missat.

Kvällen idag har tillbringats med Bästis. Vi hade en kväll för oss själva med middag på Rackis och sedan blev det Ensam mamma och vi kommer sitta bänkade nu många söndagar framöver för musik är så himla trevlig i den serien.

Ett gott skratt förlänger livet

Död

Heaj!

Allt jag tänkt skriva här idag försvann och hela jag blev helt tom! Mitt lilla skötebarn har gått och dött, helt svart och framförallt helt borta! Alla hundratals bilder och låtar och allt annat man sparar i sin dator är nu borta. Det suger så jävla hårt!
Päps och jag ska göra ett sista försök att komma in i den till helgen för att kunna rädda just mina bilder men det ser inte ljust ut. Klarar vi det inte kommer jag faktiskt att gråta en skvätt, sjukt men sant!
Jag kan älta detta länge men jag ska släppa det nu för allas bästa...

I lördags åkte vi ut till det finaste av det finaste på Bjärehalvön för att lämna Lilla Älsklingen. Det känns så himla tomt här hemma utan henne. Varje gång man gick utanför dörren och ropade så stack hennes hysteriska huvud upp och sen kom hon springande till grinden.
Nu finns hon inte här längre utan nu är det bara tomt och nästan lite ensamt här hemma.
Jag fick tre helt underbara år med Lilla Älsklingen och det är jag så himla glad över men gosch vad jag kommer sakna henne.  

Nu ska jag sörja mitt skötebarn lite till och sen blir det en massa glass, det får allt att kännas lite bättre.
Ett gott skratt förlänger livet

RSS 2.0