Juleljul

Heaj!

Julstöket är i full gång så jag hinner bara skriva en liten rad här
JULEJUL på er alla och hoppas att ni får en superfin jul för det kommer jag ha!

Imorgon firar jag julen med mina underbara vänner och vi ska se till att det blir en kväll vi sent ska glömma.

En extra tanke till mina underbara norrlandsvänner och till min egen lilla heting, jag saknar er massor!

Ett gott skratt förlänger livet

Göteborg

Heaj!

Vet inte om jag ens ska försöka ursäkta mig för dålig uppdatering? det är helt enkelt så att orken har inte infunnit sig och tiden har inte heller varit överdriven.

Lördag - söndag var jag medbjuden till Göteborg med bästis och hennes nya lilla familj som hon så fint uttrycker det.
Det var hotell, julborg, julmarknad, shopping och en massa mys hela helgen.
Jag har aldirg ätit julbord och heller aldrig varit på Lisebergs julmarknad. Det var båda en upplevelse och jag rekomenderar verkigen alla att åka till Liseberg. Det var så himla fint med ljus precis överallt och små stånd här och var. Jag tackar än en gång för att jag fick följa med på en urmysig helg.

Shoppa gjorde vi också, som bästis uttryckte det, nu ska korten säga Cha-ching, cha-ching hela helgen! Jag fick med mig en hel del hem och också dom sista julklapparna inhandlades.

Imorgon är min sista jobbedag och det ska bli så jäkla skönt med lite ledighet. På onsdag åker vi till farmor för den bästa jultraditionen av dom alla, julmat med släkten. Det är egentligen den enda tradition som finns i vårt julfirande och jag hoppas aldrig att den försvinner.
Middag hos farmor på lillejul är det som betyder mest för mig och det enda som gör att jag kan känna glädje över julen.

Ett gott skratt förlänger livet

Tredje gången gillt

Heaj!

Tre kvällar irad har jag varit inställd på smärta och stressat hem från jobbet och fixat. Två dagar blev jag besviken och lite småsur men ikväll då hände det äntligen!

Jag och bästis tattuerade oss! Jag har längtat efter detta väldigt länge och nu äntligen är det gjort, det är så himla skönt. Jag var så jäkla nervös innan över hur jag skulle reagera (ibland reagerar inte alltid min kropp som jag vill) och hur stor smärta jag skulle känna.
Klart att det gjorde ont men det var inte så farligt som jag trodde och jag är ganska stolt över mig själv.

Woop woop, Jag klarade det!

Ett gott skratt förlänger livet

Tråk måndag

Heaj!

Först vill jag bara tacka alla för en underbar lördagskväll. Jag hade så himla kul och som jag sa redan innan kommer jag inte kunna glömma kvällen i första taget.
Tyvärr försvann min kamera några timmar under kvällen så det blev knappt några bilder.

Idag är det måndag och utan min dressyrträning är måndagar en sån jävla skitdag. I alla fall just nu när det är mörkt när man vaknar, mörkt innan man är hemma från jobb och idag har det fasen aldrig blivit riktigt ljust för det har varit en tjock dimma precis hela dagen.

Just nu känner jag mig verkligen som vädret, dimmig, grå och tråkig. Livet är helt enkelt bättre på sommaren.
Nu ska jag ligga kvar här i soffan och läsa bloggar, titta på tv och äta chips resten av kvällen.

Sommaren förlänger livet

Super Sweet 60

Heaj!

Ikväll är det kvällen med stort K och som vi alla väntat länge på, nämligen Super Sweet 60. Mina barndomsvänner Johan, Josse och Martin fyller alla 20 nu i december och ikväll bjuder dom på sor fest för alla nära och kära.
Det kommer bli en sjuk kväll!
Bara att vi alla fyra är storängsbarn och har hållt ihop i alla år är speciellt och nästan lite fantastiskt.

Tiff och Erik kommer ner från Jönköping så nu ska jag passa på att städa och fixa här hemma innan dom kommer.
Klockan fyra börjar Rögle-Hv och det ska vi titta på här hemma för att sedan bege oss till festen. För mig som Skåne supporter är det viktigt att Hv vinner över Rögle. Alla gliringar och kommentarer blir så mycket lättare att kasta tillbaka när grabbarna vinner ; )
Så kämpa HV!

Ett gott skratt förlänger livet

Julkänsla

Heaj!

Första december innbar mer julkänsla än jag kunnat ana. Helt plötsligt blev det kallt med flera minusgrader, frost på rutor och marken och lite allmän julstämning.

Eftersom mina föräldrar är dom bästa som finns (och ja jag brukar säga det till dom) har dom gjort en paket kalender till mig med ett litet paket varje dag.

Igår fick jag ett adventsljus och idag en choklad kalender. Det är dock ingen vanlig choklad kalender utan det är en spiderman kalender med spiderman inspirerande chokladbitar, väldigt coolt.
Varför fanns det inte sådana när jag var liten, jag menar bara att jag gick i extas över detta nu när jag är 19 kan ni tänka er hur lycklig jag blivit om jag varit fem?

Nu ska jag åka till Jette för att rida ponny skrutt i mer än 6 minusgrader, gosch vad jag kommer frysa!

Ett gott skratt förlänger livet

RSS 2.0